Psychometrie

Psychometrie consulten

Lijkt het u leuk om een tipje van de sluier op te lichten over de toekomst, of wilt u meer contact met diegenen die al in de energiewereld zijn? Of wilt u weten waar uw klachten betrekking op hebben vanuit kosmisch perspectief? Dan kunt u dat aan mij doorgeven en dan maken we hier een afspraak voor. Deze consulten vinden uitsluitend op de woensdagmiddag plaats. Een psychometrie consult duurt ongeveer een uur.

Psychometrie is een manier om te kunnen bekijken waar bijvoorbeeld uw klachten vandaan komen en wie er bij u zijn vanuit de kosmos. Ook geeft psychometrie inzicht in de zaken waar u zelf aan kunt werken en in wat er in de toekomst op uw pad komt. Voor de psychometrie-sessie maak ik een tekening voor u waarin een symbolisch figuur zal ontstaan en tegelijkertijd krijg ik informatie voor u door. Deze informatie zal ondersteund worden door een kaartlegging. Hiervoor gebruik ik het Bloemenorakel van Mlle Lenormand.

Overlegt u even met mij omtrent datum en tijdstip. U kunt mij hierover mailen op telemicromethode@gmail.com.

Dan krijgt u van mij een datumvoorstel terug en plannen we op de woensdagmiddag!

Of stuur een Whatsapp naar: 06 53 55 47 67 (op dinsdag en donderdag)

Wanneer: op  een woensdagmiddag op afspraak.

Kosten: € 50